Beleef het EK wielrennen als vrijwilliger
Terug naar overzicht

Beleef het EK wielrennen als vrijwilliger

Van woensdag 11 tot en met zondag 15 september is Limburg het prachtige decor voor de Europese kampioenschappen wielrennen. Tussen Heusden-Zolder en Hasselt zullen maar liefst veertien wedstrijden afgewerkt worden en jij kan er mee jouw schouders onder zetten als vrijwilliger. Ontdek welke taak jou op het lijf is geschreven en stel je kandidaat. 

Van woensdag 11 tot en met zondag 15 september zullen alle wielerogen op Limburg gericht zijn, want dan vinden in de provincie de Europese kampioenschappen wielrennen plaats. Om van die UEC Road European Championships een groot succes te maken rekent vzw EK Limburg 2024 op de steun van heel wat vrijwilligers. 

Van shuttle chauffeur, over steward of signaalgever tot het eco- of eventteam. De organisatie zoekt helpende handen in diverse evenementdomeinen. Zorg jij er als signaalgever voor dat de renners ongehinderd om de Europese titel kunnen strijden? Of hang je samen met jouw vereniging graag promotionele uitingen op langs het parcours van het EK wielrennen om de clubkas te spijzen? Neem snel een kijkje op www.limburg2024.be/nl/vrijwilliger-worden voor meer info over de verschillende vrijwilligersrollen en stel je individueel of in groep kandidaat via het aanmeldingsformulier. Wie vragen heeft over een bepaalde rol kan contact opnemen via team@limburg2024.be.