Limburg 2024 verwelkomt Immoweb als main partner
Terug naar overzicht

Limburg 2024 verwelkomt Immoweb als main partner

We zijn trots vastgoedwebsite Immoweb als nieuwe main partner van de Europese kampioenschappen wielrennen te verwelkomen. De kampioenschappen zullen doorgaan van 11 tot en met 15 september in Limburg. 

Immoweb is al meer dan 25 jaar het grootste digitale vastgoedportaal in België. De vastgoedwebsite stelt zich tot doel om zowel kopers en verkopers als huurders en verhuurders met elkaar in contact te brengen. Het biedt een volledig aanbod aan vastgoed aan: huizen, appartementen, bouwgronden, garages, kantoren, winkels en industriële panden, van nieuwbouw tot uitzonderlijk historische panden.  

Het ervaren vastgoedplatform maakt deel uit van AVIV Group, een van de grootste digitale vastgoedtechbedrijven ter wereld, en bundelt nu de krachten met de 2024 UEC Road European Championships. 

“Bij Immoweb staan de waarden van solidariteit, teamwork en passie centraal. Deze waarden vormen ook de basis van het wielrennen, dus we nemen graag deze kans om onze gedeelde principes te promoten en bij te dragen aan het succes van dit belangrijke evenement", zegt Piet Derriks, Managing Director van Immoweb. "Daarnaast zijn we ook gewoon heel erg fan van de sport", lacht hij. 

“Met veel enthousiasme verwelkomen we Immoweb binnen dit project”, zegt Tomas Van Den Spiegel namens vzw Limburg 2024. “Net als wij kijkt ook Immoweb enorm uit naar die kampioenschapsweek in september.  

Bij Immoweb staan de waarden van solidariteit, teamwork en passie centraal. Deze waarden vormen ook de basis van het wielrennen, dus we nemen graag deze kans om onze gedeelde principes te promoten en bij te dragen aan het succes van dit belangrijke evenement
Piet Derriks, Managing Director van Immoweb